2009. szeptember 28., hétfő

Second hand 2.


Ezeket még szeptember elején vettem, de csak most fényképeztem le. A 4 pulcsi és a masnis táska összesen 2300Ft!! volt.

Nagyon jó dolgokat lehet találni, főleg akkor ha új árukészlet van és rászánok 1,5 vagy 2 órát; de sokszor a legjobb ruháknak van valami hibája.

Melrose

Épp Street Style oldalakat nézegettem, amikor erre a képre akadtam. Név nem volt hozzá írva, de valószínűleg ő Melrose az ANTM 7. évadjából, akit a többi lány mind utált, de nekem ő volt a kedvencem.

2009. szeptember 27., vasárnap

Gwen és Zuma Szingapúrban



Gwen Zumával kilátogatott a szingapúri versenyhétvégére.

A verseny eredményével elégedett vagyok, habár minden Grand Prix-en másnak szurkolók ( Hamilton, Raikönnen, Button, Vettel, Fisichella vagy Trulli).

2009. szeptember 25., péntek

Yearbook yourself


Találtam egy jó kis oldalt, Yearbook Yourself, ahol elkészítheted, hogy néztél volna ki, ha 60-as vagy 70-es években érettségizel. Most Natalien mutatom be, mit lehet elérni. De ha saját magadról raksz fel képet még viccesebb. Az oldalon nem kell regisztrálni. Nagyon egyszerű a használata és a bőrszínt is a képekhez lehet igazítani.

Íme az eredmény:

Blugirl Spring 2010 Ready to wear


A Blugirl jövő tavaszi kollekciója.




Ezúttal nemcsak leopárd pettyeket, hanem tigris csíkokat is hordhatunk.


Öltözzünk pipacsba! Ez a kedvenc.

2009. szeptember 23., szerda

Shiloh és Zahara


Értem én, hogy Angelina nem akarja Shiloht habcsóknak öltöztetni, de miért kell mindig ilyen fiús ruhákat ráadni? Zahara nagyon cuki, na az ő ruhájával nincs semmi gond.

Egyforma


Sienna Miller és Kate Bosworth, ugyanazt a piros csatos cipőt választották.

2009. szeptember 20., vasárnap

2009. szeptember 19., szombat

Szex és New York

Ezt muszáj. Alig hiszek a szememnek. Samantha és a menyasszonyi ruha, ez két külön fogalom. Vajon tényleg megteszi, vagy ez csak egy álom?

A ruha persze gyönyörű.

2009. szeptember 17., csütörtök

Körömlakk

A körömlakkjaim. A kedvencem a Maybelline colorama, de mintha mostanában romlott volna a minősége. A középső Rimmel, már régóta vágytam kék lakkra, de csak nyáron találtam. A színe nagyon szép, de gyorsan kopik.

Kitekintés




Anna Sui Spring 2010 bemutatójának érdekessége, hogy a modelleket nem tűsarkon küldték a kifutóra. A zöld lábbeli tetszik a legjobban.

Oscar de la Renta showjának modelleinek hajáról egyből Christian Lacroix 2009 tavaszi couture bemutatója jutott eszembe, még a smink is hasonló.

2009. szeptember 14., hétfő

VMA 2009


Az est győztese kétségkívül Beyonce, gyönyörű abban a vörös ruhában, és persze a legjobb videóért járó díjat is megkapta (én is ezt választottam volna).



A többiekről is ejtsünk néhány szót, én senkit nem találtam, aki láttán leesett volna az állam. Végre rendbe hozták Kristen Stewart haját, Madonna meglepően jól néz ki. Lady Gaga azt kell, hogy mondjam szokásos, habár ez a tollas ruha a legvisszafogottabb, amit eddig láttam rajta és legalább nem sokat mutat belőle.

Jlo akár csinos is lehetne, ha egy másik cipőt választ.

2009. szeptember 12., szombat

Stella McCartney Fall 2009 Ready to wear




Szinte az összes divatház palettáján megtaláljuk a kék színt.


Két tipikus Stella darab, fehér ruha blézerrel.


Second hand



Nyári ruhák

Ezek a ruhák (a fehér,virágos kivételével, az C&A) mind turkálóból vannak. Így olcsón tudom frissíteni a ruhatáram, és nemcsak feketét veszek végre.

2009. szeptember 11., péntek

Look of the Day

Drew Barrymore

Találhattam volna szebbet és jobbat, de mégis ezt választottam, mivel Drew sugárzik az utóbbi időben. Hiába a borzalmas zokni és haj, egy mosoly és máris szebbnek látnak minket mások.

L.A.M.B. Spring 2010 Ready to wear






Íme Gwen Stefani tavaszi kollekciójából pár darab, amit tegnap mutattak be. Mindegyik hűen tükrözi Gwen stílusát.