2011. március 11., péntek

Gondolatok

Utálom, hogy nem tudok írni, ezért inkább nem is erőlködöm és csak rövid megjegyzéseket fűzők a képekhez. Úgy gondolom, hogy a képek is rendelkeznek mondanivalóval és mindenki eldöntheti az adott dologról, hogy mit gondol.

Rengeteg blog van, vannak nagyon jók és vannak, amik elsőre jónak tűnnek, de aztán szinte felrobban az agyam a blogger stílusától. Különösen az irritál, ha azt olvasom, hogy ez most nagyon divatos, trendi, kötelező beszerezni. A divat szerintem nem arról szól, hogy megmondja, hogy mit kell felvennünk, hanem irányt mutat. Annyi irányvonal van, ami közül lehet válogatni, hogy szerintem az egyéniségünkhöz tudjuk, azt igazítani.

Ha nincs velünk született stílusérzékünk, sokat javíthatunk a helyzetünkön, ha megfigyelünk stílusos embereket. Néha elbambulok képeken, hogy lehet, hogy azok a ruhák és kiegészítők egészet alkotnak, amiből más csak nevetséges összeállítást tudna kihozni.
Tipikus példa:


Anna Dello Russo

Hihetetlen ez a nő.

5 megjegyzés:

  1. Egyet értek veled!
    Én is oda fogok jobban figyelni, hogy mit írok..., bár most nincs nagyon időm a blogomra. Sajnos..

    VálaszTörlés
  2. Teljesen így gondolom, ahogy te. Valahogy úgy érzem, ha posztolok egy képet, annak súlya van, és épp eleget mond. Nem kell még szétmagyarázni, hogy húú, ez divatos. Mert tulajdonképpen minden divatirányzat divatos minden pillanatban. Csak nem mindenkinek. Úgy értem, ha most megint valaki elkezdin mondani, hogy jön a tavasz, nyár, és most a virágminta, és az élénk színek lesznek a divatosak, kinyírom. Persze hogy ezek lesznek. De ugyanúgy divatos lesz az állatminta, a rövid shortok, a gladiátor szandál, stb. Nincs olyan irányzat, ami ne lenne divatos. Hippi stílus, pin-up, 80-as évek, diszkó stílus, mind mind mind. Ezért tök felesleges az aktuális menő dolgokról beszélni.

    Amúgy én nagyon nem bírom Anna-t. Egyszerűen unszimpatikus. A stílusa nem olyan rossz, de nekem túlzás. Nem annyira, hogy ízléstelen legyen, de annyira, hogy ne kedveljem. (Egyéni szocprobléma, ugye? :P)
    Amúgy tökre szeretem a blogodat, posztolj minél többet!
    Jah, és nem akarsz saját képeket is felrakni? :) Kíváncsi vagyok!

    puszi

    VálaszTörlés
  3. Esztili attól, hogy ritkán tudsz írni még lehet jó blogod, emiatt ne aggódj. :)

    VálaszTörlés
  4. Berta: Anna stílusa bővelkedik valóban a túlzásokban, de tetszik, hogy feszegeti a határokat.

    Gondolkoztam már saját képek felrakásán, de eddig még nem láttam úgy, hogy érdemesek lennének az összeállításaim a felrakásra. 90%-ra mondom, hogy a jövőben lesznek ilyen képek is.

    Köszi a kommentárt. Én is nagyon szeretem a blogod. :)

    puszi

    VálaszTörlés
  5. Én is támogatom a saját képek közzétételét!
    Szerintem sem kell túlmagyarázni a dolgokat, főleg, aki kicsit is érdeklődik, meg fogja érteni a képek alapján.
    Nem vagyok oda Annáért, de hihetetlen, az biztos!

    VálaszTörlés