2011. március 1., kedd

Zsákmányoló bloggerina


Újabb díjat kaptam Zituutól és Hótündérkirálylánytól (imádom ezt a nevet). Erre tényleg nem számítottam, mert nem érzem magam igazi zsákmányoló bloggerinának.

Először meg kell neveznem 5 helyet, ahol érdemes vásárolni.

1. Zara: Végig gondoltam és szinte itt csak leárazva vettem ruhákat. Nem olyan olcsó, de a leárazásokkor érdemes betérni. Lájkoltam a Facebook oldaluk, így dec. 27-én láttam a falamon, hogy a leárazások megkezdődtek, remélem a nyárinál is jön üzenet róla.
2. Háda: A kilós turijukba szoktam járni, országos hálózatuk van. A honlapjukon minden szükséges info megtalálható: hol és mennyiért?
3. New Yorker: Vannak elég jó akcióik szintén és ráadásként részt vesznek a Glamour napokon, ami további 20 % kedvezményt jelent.
4. Calzedonia: Annyira szeretem a harisnyáik, olyan jó az anyaguk és rengeteg színben kaphatók. Ők is szintén részt szoktak venni a Glamour napokon, bár más újságoknak is vannak ilyen akcióik, konkréten nem tudom, hogy azokban is szerepelnek-e.
5. DM: A végét kiéleztem a Glamour napokra, ezért bocsi (másfél hónap és ismét lesz). Ilyenkor féláron választhatunk egy sminkterméket és egy hajfestéket. Szerintem megéri.

Most pedig tovább adom 5 Zsákmányoló bloggerinának.

Mariann: Mert fáradthatatlanul végigjárta az üzleteket, hogy megmutassa, hogy melyik üzletben, mennyiért, milyen színekben és formában juthatunk tanktophoz.

Adrus Póniország hercegnője: Aki bizonyítja, hogy kincseket lehet találni a turikban is.

Adri: Akinek sikerült kedvezményesen hozzájutnia egy Nanushka felsőhöz.

Virimici: Aki szintén olyan darabok talált a turikban, hogy csak ámultam.

 HoneyBee: Nézzétek csak meg az oldalán a kötött boleróját, nagyon csinos.

3 megjegyzés:

  1. Jaj de aranyos vagy!!!♥♥♥:D:$

    Köszönöm szépen és remélem még majd tudok nektek ilyen felfedezős posztokat írni!:) Egyébként mostanában megint töröm az agyam, hogy vajon mi az amiből sok van és különböző és mindenki szereti...:) De még nem jöttem rá :D:( Na de majd valamit kitalálok nektek!!:D

    Jó legyél és vigyi magadra!:) Pusszantás :)

    VálaszTörlés
  2. jajj de aranyos vagy!! köszönöm a díjat, ma megint vásároltam, mindjárt írok is egy postot az újabb turiélményről:) meg amúlthetiről is beszámolok:) nagyon jól esik a díj tőled je:) köszönöm^^
    ezer puszi bloggerina:)

    VálaszTörlés