2011. április 28., csütörtök

Csúcsos In Balerina Out



Őszintén szólva eléggé unom, hogy állandóan azzal bombáznak minket, hogy ezt vagy azt kell hordanunk, hogy divatosak legyünk, felfigyeljenek ránk a pasik. Hagyják már végre a szenzáció hajhász címeket és helyette adjanak értelmes tartalmat, mutassák be a trendeket és hagyjanak választani.

Még sehol nem olvastam, de érzésem szerint hamarosan lejár a balerina cipők kora. Ezt úgy írom, hogy az első pillanattól kezdve lelkesedtem értük és ez bizony már 6 éve volt. A helyét átveszik az oxford típusú cipők és csúcsos orrú cipők kis sarokkal. Már most úgy vettem észre, hogy kevesebb balerina van az üzletekben és hamarosan egyre kevesebb lábon lesznek láthatók. Elég hosszú ideig tartották magukat és itt az idő a megújulásra. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne hordhatnánk őket, de észrevettem magamon, hogy egyre inkább a csúcsos orral szemezek.

Válasszatok kedvetekre, hogy mit hordtok, mert ha jól érzitek valamiben magatok szebben ragyogtok!
 

2 megjegyzés:

  1. Egyetértek veled, abban hogy egyre jobban eltűnik a boltokból szép lassan. De szerintem a balerina cipő egy klasszikus cipő marad... :)

    VálaszTörlés
  2. Őszintén szólva lehet nem is baj, mert kezdett kommersz jellege lenni, főleg h minden lányon ezt látta az ember ceruzanadrággal. Csini, az oké, de ha sokat látom, megunom, elveszti az izgalmasságát, én mindennel így vagyok.

    VálaszTörlés