2011. április 13., szerda

Ha rossz napom van...

 Néha a blogoktól is besokkalok, de van néhány ami segít, mert mentes minden felesleges körítéstől.

Olvasmányos felüdülés. Erre mindenképp szükségem van.

Betekintés stílusos szekrényekbe.




Lehet azért szeretem annyira, mert San Francisco-ban él, de még nincs benne abban a blogger körben, akiket beszippantott a gépezett. (Róla már volt egy bejegyzés)




Tumblerina, még csak nemrég találtam.



Oh, hát ez pedig én lennék az új szemüvegben. Nálam minden nap bad hair day.


Ez a változat jobban bejön, eredetileg csak ezt szerettem volna feltenni, de úgy döntöttem, hogy megmutatom, milyen felvéve a napszemcsim. (Haha, így talán még hasonlítok Gwenre is :D vagy csak szeretném belelátni.)


7 megjegyzés:

  1. Nagyon jóó ez a szemüveg! *.*:)

    VálaszTörlés
  2. Hah, szerintem is! És jó egy arcos fotó is. :)

    VálaszTörlés
  3. Jó ez az utolsó kép!
    Én nagyon sokszor besokallok a blogoktól, de hát erről írtam is már. Néhány napig nem nézek semmit, max. a kedvenceimet.

    VálaszTörlés
  4. Hú, tényleg jól áll a szemüveg! Én még nem láttam rólad képet a blogodban, és tökre nem is így képzeltelek el úgyhogy kellemeset csalódtam! Na, nem azért, mert hogy rosszabbnak gondoltalak vagy ilyesmi, hanem mert a képen tök nőies vagy és nem is tudom hány évesnek tippeljelek meg!^^ Szépek az arcvonásaid!:)

    Jó ez a bejegyzés!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, szerintem is nagyon jó ez a szemüveg és igyekeztem minél hamarabb megvenni, mielőtt még sokan hordanának ilyet. :)

    Mariann köszi, én már öreg vagyok. :D nemsokára 25, most először vallom be a korom a blogon. :P
    Volt már bejegyzés, ahol megmutattam magam: http://justlikegwen.blogspot.com/2010/06/this-is-me.html

    VálaszTörlés
  6. Dehogy vagy öreg!!!!:D
    Én is bevallom 22 vagyok, de néha én is azt érzem, hogy "öreg" vagyok... Komolyan én a múltkor tökre kiborultam ezen a témán, hogy egyes 14-18 éves lányok ha mellém állnának messze vinnék a prímet! Nem is értem, hogy hogy fajultak idáig a dolgok!:D Fúúú tudnám írni a véleményem, de azért visszafogom magam!:D
    Ja és a múltkor (amikor még együtt voltam azzal a pasival), megkérdezték tőlem, hogy hány éves vagyok, mondom "22 vagyok tudom nem látszik!" Az lényegtelen volt, hogy odatettem a tudom nem látszik-ot, de halál komolyan azt válaszolta az az ember, hogy hát az úgy még elmegy!!! És még a kezével is mutatta, hogy éppen hogy csak!
    Én meg nézek rá, hogy őőőőőőőőőőőő...

    Tudom nem ide tartozik bocsi!:D
    Reagáltam a képnél is!:))
    Pusz:)

    VálaszTörlés